Pandekager

Uden hvede, mælk og evt. æg

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Pandekager

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 10 min Tilberedningstid 30 min Hviletid 15 min Tid i alt 55 min. Portioner: 12 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Bland æg, væske, revet citronskal, havsalt, vaniljepulver, kardemomme og sukker i en skål.

  2. Rør rismelet i.

  3. Bland til sidst olien i, og rør det hele godt sammen med et piskeris.

  4. Lad dejen stå i 15 minutter. Hæld evt. mere væske i, hvis dejen føles for tyk til at hælde på panden.

  5. Varm panden op. Når en dråbe dej syder og hurtigt bliver lysebrun, er panden klar.

  6. Brug lidt kokosolie på panden, hvis det ikke er en slip let-pande.

  7. Hæld dej på panden, og form pandekager i ønskede størrelser.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?