Rodfrugtmos

Rund og rig ossobuco, som du kender den. Smager bedst på en kold vinteraften med et kraftigt glas rødvin.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 40 min Tid i alt 1 time Portioner: 6 Bedste sæson: Vinter

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Drys kødet med lidt mel.

  2. Brun kødet i olien i en stegegryde.

  3. Tag kødet op.

  4. Hak løg, bladselleri og gulerødder meget fint.

  5. Svits dem i stegegryden i nogle minutter, uden at de tager særlig farve.

  6. Læg kødet tilbage i gryden, og drys med salt og peber.

  7. Hæld dernæst vin og suppen ved.

  8. Lad retten simre under låg på lav varme, så det kun lige bobler, i cirka 1 ½ time, til kødet er meget mørt.

  9. Smag retten til med ekstra salt og peber.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?