Edamame-hummus – skøn, grøn og lækker

Skøn, grøn hummus med spidskommen og citronsaft. God som pålæg eller grøntsagsdip.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Edamame-hummus – skøn, grøn og lækker

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 12 min Tid i alt 12 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Vinter

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kog bønnerne i cirka 2 minutter. 

  2. Hæld vandet fra.

  3. Blend bønnerne med den mælkefri creme fraiche, tahin, olivenolie, hvidløg, spidskommen og citronsaft. 

  4. Smag til med salt og citron.

    Kan bruges som tilbehør til salat, på brød eller som dip til chips eller grøntsagsstænger.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?