Augustkage med banan og ingefær

Eksotisk kage med banan, kokosmælk og ingefær. Kagen er nem at bage til og smager fantastisk.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 10 min Tilberedningstid 20 min Hviletid 15 min Tid i alt 45 min. Portioner: 8 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Margarinen smeltes og afkøles let.

  2. Bananen moses og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser.

  3. Kagen kommes i smurt springform og bages ved 200° i 20 minutter.

    Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.
  4. Afkøles

    Overtræk evt. den afkølede kage med chokolade.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?