Biscotti – italienske småkager
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Biscotti – italienske småkager
Ingredienser
Sådan gør du
-
Flæk vaniljestangen og høst de lækre vaniljekorn (smid ikke stangen ud, den kan give god smag i andre opskrifter).
-
Riv skallen fra mandarinen på et rivejern.
-
Bland mandarinskræl og vaniljekorn med de resterende ingredienser.
-
Saml dejen med lidt vand, til den hænger godt sammen uden at være for fast. Den må gerne være en smule klæbrig.
-
Dejen formes til to lange fingertykke stænger.
-
Bages ved 200° i 15-20 minutter til de er let gyldne.
-
Tages ud af ovnen og mens de er varme skæres de i fingertykke breder.
-
Sættes ind i ovnen igen ved 100° til de er tørre og sprøde.
-
Køl dem af og opbevar dem i en lufttæt dåse.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?