Biscotti – italienske småkager

Klassisk, lækker og sprød italiensk snack. Italienerne dypper ofte småkagen i en god kop kaffe eller et glas sød vin.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 15 min Tilberedningstid 30 min Hviletid 20 min Tid i alt 1 time 5 min. Portioner: 25 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Flæk vaniljestangen og høst de lækre vaniljekorn (smid ikke stangen ud, den kan give god smag i andre opskrifter).

  2. Riv skallen fra mandarinen på et rivejern.

  3. Bland mandarinskræl og vaniljekorn med de resterende ingredienser.

  4. Saml dejen med lidt vand, til den hænger godt sammen uden at være for fast. Den må gerne være en smule klæbrig.

  5. Dejen formes til to lange fingertykke stænger.

  6. Bages ved 200° i 15-20 minutter til de er let gyldne.

  7. Tages ud af ovnen og mens de er varme skæres de i fingertykke breder.

  8. Sættes ind i ovnen igen ved 100° til de er tørre og sprøde.

  9. Køl dem af og opbevar dem i en lufttæt dåse.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?