Blommemuffins

Søde muffins med blomme og hasselnødder. Smager fantastisk med fuldmodne nedfaldsblommer fra haven.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 35 min Tid i alt 35 min. Portioner: 15 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Pisk margarine, sukker, lidt salt og æg til en luftig dej.

  2. Bland mel og bagepulver i, tilsæt kanel, nødder og rismælk.

  3. Rens blommerne og skær dem i kvarte.

  4. Stik ca. 5 blommestykker i hver muffin.

  5. Bages ved 180 grader i ca. 20 min.

  6. Herefter glaseres de eller overtrækkes med chokolade

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?