Bagt torsk med tomater og lime

Sund og nem fiskeret med søde bagte tomater og syrlig lime. Hurtig tilberedning og minimal oprydning.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Bagt torsk med tomater og lime

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 10 min Tilberedningstid 20 min Tid i alt 30 min. Portioner: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Torskefileterne anrettes i en ring på midten af et ildfast fad.

  2. Herover kommes saften af ½ lime, salt og peber.

  3. Cherrytomaterne lægges i en ring uden om fisken.

  4. Løg og peber skæres i små fine ringe og lægges henover fisken, og til sidst kommes hakkede soltørrede tomater i.

  5. Fadet dækkes med folie og sættes i ovnen på 180 grader i 20 minutter.

    Server for eksempel med kogt pasta, vendt i grøn pesto, hvis det tåles.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?