Grove rugboller
Bollen, der er grov i munden. Perfekt til en stille søndag morgen.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Grove rugboller
Ingredienser
Sådan gør du
-
Gulerødderne rives fint.
-
Melsorterne blandes. Bagepulver og de fintrevne gulerødder blandes i.
-
Herefter tilsættes vand og olie.
-
Dejen formes til boller ca. 10-12 stk.
-
Bages i forvarmet ovn ved 220° i 15 - 20 minutter
-
Bollerne stilles til hævning i ca. 30 min.
-
Bages på midterste rille ved 200° i 20-30 min.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?