Grove rugboller

Bollen, der er grov i munden. Perfekt til en stille søndag morgen.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Grove rugboller

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 10 min Tilberedningstid 30 min Hviletid 50 min Tid i alt 1 time 30 min. Portioner: 14 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Gulerødderne rives fint.

  2. Melsorterne blandes. Bagepulver og de fintrevne gulerødder blandes i.

  3. Herefter tilsættes vand og olie.

  4. Dejen formes til boller ca. 10-12 stk.

  5. Bages i forvarmet ovn ved 220° i 15 - 20 minutter

  6. Bollerne stilles til hævning i ca. 30 min.

  7. Bages på midterste rille ved 200° i 20-30 min.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?