Kokos- og rosinguf

En lækker snack med mørk chokolade og tørrede frugter. Kan blandt andet bruges som konfekt til julens festligheder.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Kokos- og rosinguf

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 35 min Tid i alt 35 min. Portioner: 15 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Smelt chokoladen i en skål over vandbad.

  2. Bland dadler, figner, rosiner og kokosmel. Tilsæt til chokoladen, og bland godt.

  3. Sæt massen i små papirforme eller på en bageplade med bagepapir med en teske.

  4. Stil til afkøling, før de lægges i dåse og stilles koldt til de skal spises.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?