Linseragout

Farverig ragout proppet med grøntsager. Sundt og nærende måltid, der smager godt året rundt.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 38 min Tid i alt 38 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter grofthakket løg og rødkål i to minutter.

  2. Tilsæt balsamicoeddike og lad det simre i to min.

  3. Hak resten af ingredienserne i mundrette stykker og tilføj dem til retten.

  4. Lad det simre under om-røring i ca. 20 min.

    Server retten rygende varm med et godt stykke brød til.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?