Marcipankage – svampet og lækker

Lækker marcipankage med banan og kartoffel, som giver en lækker svampet konsistens. Virkelig god opskrift, der bør prøves!

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Marcipankage – svampet og lækker

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 35 min Tid i alt 35 min. Portioner: 7 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kartoflerne moses sammen med bananen.

  2. Margarinen kommes i, og der røres til dejen er godt lind.

  3. Herefter tilsættes kakao og florsukker.

  4. Marcipan rives på rivejern og røres i.

  5. Jasminteen tilsættes sammen med Jyttemel og bagepulver.

  6. Dejen kommes i en smurt springform og bages ved 200° i 15-20 min.

    Når kagen er afkølet, vippes den ud på et fad og overtrækkes med chokolade (evt. mælkefri). Pyntes med karamelliserede mandler.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?