Tomat-linsegryde med bacon

Lækker linsegryde med tomat, porrer og bacon. Retten er krydret med middelhavskrydderier og går godt med et køligt glas hvidvin.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Tomat-linsegryde med bacon

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 40 min Tid i alt 40 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Selleri, porrer, løg og hvidløg pilles og skæres i små tern sammen med bacon.

  2. Det hele svitses i en gryde med olivenolien nogle minutter uden at tage farve.

  3. Linserne skylles og tilsættes sammen med tomater, vand, Herbes de Provence samt salt og peber.

  4. Det hele koges under svag varme i ca 20 minutter.

  5. Spæd op med vand, hvis suppen bliver for tyk.

    Servér gerne med et stykke godt brød til.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?