Havreboller – med et tvist af jul

Dejlige havreboller med en skøn, krydret smag af jul.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Havreboller – med et tvist af jul

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 45 min Hviletid 5 min Tid i alt 1 time 10 min. Portioner: 10 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader.

  2. Hæld det kolde vand sammen med det kogende vand. I en skål blandes loppefrøskaller, bagepulver, havremel, havregryn, kanel, kardemomme, koriander og salt.

  3. Hæld vandet i, og rør det hele godt sammen. Det klistrer rigtig meget.

  4. Lad dejen stå i 5 minutter, til den er fast.

  5. Form boller med en ske dyppet i vand, og rul dem i havregryn.

  6. Sæt bollerne på et stykke bagepapir, og bag bollerne i 40-45 minutter ved 200 grader.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?