5-kornsbrød

Sundt og nærende brød med boghvede, hirse og hørfrø.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

5-kornsbrød

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 35 min Tid i alt 55 min. Portioner: 1 Bedste sæson: Vinter

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Vand og de knuste hørfrø koges i cirka 5 minutter og stilles herefter til let afkøling.

  2. Gæren opløses i lidt lunkent vand og tilsættes hørfrøblandingen tillige med de andre ingredienser.

  3. Alt sammen piskes til en lind dej, som har konsistens af en sandkagedej.

  4. Dejen kommes i en smurt form og hæves i cirka 40 minutter.

  5. Bages ved 250º i cirka 30 - 35 minutter på nederste ribbe i ovnen

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?