Æble-marcipankage

Denne opskrift får det søde frem i æblerne, samtidig med at marcipanen giver dejen en lækker, chewy konsistens.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Æble-marcipankage

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 60 min Tid i alt 1 time Portioner: 8 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Margarine og sukker piskes godt, til sukkeret næsten er opløst.

  2. Tilsæt skiftevis mel og væde.

  3. Tilsæt vanillesukker og bagepulver.

  4. Riv marcipanen med den grove side af rivejernet, og rør det godt i dejen.

  5. Æblerne skrælles, kernehuset fjernes, og æblerne skæres i små tern.

  6. Æblerne blandes godt i dejen.

  7. Kommes i en smurt form, og bages ved 200 grader i ca. 30 min.

    Kagen er bedst afkølet - og smager også skønt dagen efter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?