Udskriftsindstillinger:

Æbledessert – nemt, hurtigt og lækkert

Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 55 min Tid i alt: 55 min.
Portioner 8
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 8 æbler
  • 100 gram havregryn
  • 75 gram mælkefri margarine
  • 55 gram rørsukker
  • 1 Deciliter rosiner
  • 2 teskeer kanel
Sådan gør du
  1. Kernehuset fjernes, og æblerne skæres i både og lægges i et ildfast fad.

  2. Rørsukker, kanel og rosiner drysses over æblerne.

  3. Dejen smuldres sammen og lægges henover æblerne.

  4. Drys med lidt sukker henover.

  5. Bages ved 180º i cirka 40 minutter alt efter æblesorten.

    Kan eventuelt dækkes med bagepapir for at undgå, at den bliver for mørk under bagningen