Æblekage

Luftig og let kage med æbler. En god måde at få brugt de stødte æbler på og en sikker vinder hos både børn og voksne.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 45 min Tid i alt 45 min. Portioner: 8 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Margarine og sukker piskes hvidt, herefter tilsættes æggeerstatningen lidt efter lidt.

  2. Så røres bagepulver, hvedemel og væske i lidt af gangen til dejen minder om en god luftig sandkagedej.

  3. Æblerne skrælles ikke, men kernehuset fjernes, og de skæres i firkanter.

  4. Herefter kommes dejen i en springform, æblerne lægges ovenpå, og presses ned i dejen, således at der er dej mellem æblestykkerne.

  5. Drys med lidt sukker og bag kagen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?