Æbletærte

Klassisk æbletærte med mandelsplitter og et twist af citron. En smuk og simpel tærte, som får tænderne til at løbe i vand.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 45 min Tid i alt 45 min. Portioner: 8 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Først laves æblemassen. Her skrælles æblerne og skæres i små tern.

  2. Margarinen smeltes på panden; æbler og mandelsplitter lægges på og brunes let.

  3. Herefter tilsættes sukkeret, og der steges videre, til sukkeret har karamelliseret sig lidt.

  4. Tilsæt vand og reven citronskal. Dette småsteger et par minutter længere.

  5. Panden tages af pladen og æblemassen afkøles. Imens laves dejen.

  6. Sukker og æg piskes let.

  7. Tilsæt vand – vær varsom med mængden i starten.

  8. Vanillesukker, mel og bagepulver tilsættes, og der røres godt.

  9. Dejen skal være sandkagelignende.

  10. Herefter røres æblemassen i dejen, som lægges i smurt springform.

  11. Tærten bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?