Allergivenlig mayonaise

Mayonnaise er et vidundermiddel, der går godt til nærmest alt - uanset om det er som topping på pålæg eller som base i din dressing. Anvendelsesmulighederne er uendelige.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Allergivenlig mayonaise

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 5 min Tid i alt 5 min. Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Bland æggepulveret med vand.

  2. Rør en god rapsolie i, i en tynd stråle, til den får den ønskede konsistens.

  3. Smag til med salt og peber.

    Du kan også forsøge at tilføje krydderier, hvis du vil lave en kryddermayo. Eksempelvis estragon eller chili.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?