Allergivenlige vafler – uden hvede, mælk og æg

Lækre, sprøde vafler helt uden de drilske allergener, som du kender fra mormors bageri.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Allergivenlige vafler – uden hvede, mælk og æg

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 10 min Tilberedningstid 12 min Tid i alt 22 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Smelt kokosolien i en gryde.

  2. Tag gryden af varmen og rør  kikærtevand, vand og æbleeddike i olien.

  3. Bland de resterende ingredienser i en skål, og hæld væsken over.

  4. Pisk det hele sammen, og lad dejen hvile i 5 minutter.

  5. Fordel dejen i et vaffeljern og bag dem, til de er lækre og sprøde.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?