Alternativ tærtedej uden hvede

Allergivenligt alternativ til den klassiske tærtedej. Fyld dejen op med dit foretrukne tærtefyld og nyd hele herligheden.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Alternativ tærtedej uden hvede

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 20 min Hviletid 20 min Tid i alt 1 time Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Margarinen smuldres i de tre slags mel.

  2. Salt og vand tilsættes.

  3. Dejen æltes til den bliver fast og stilles i køleskabet i ca. 30 min.

  4. Herefter beklædes en smurt tærteform med dejen.

  5. Bages ved 200° i 30-40 min.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?