Appelsinkage

En "myst try"-kage, der smager skønt af appelsin. Sødt, surt og lækkert!

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Appelsinkage

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 35 min Tid i alt 35 min. Portioner: 8 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Margarine og sukker røres godt til det er hvidt.

  2. Herefter tilsættes marmelade og appelsinsaft.

  3. Herefter tilsættes de øvrige ingredienser.

  4. Dejen kommes i en smurt springform og bages ved 200 grader i 20 minutter.

    Når kagen er afkølet kan der laves en glasur af florsukker og friskpresset appelsinsaft, som kagen glaseres med. Pynt evt. med friske appelsinskiver.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?