Auberginegryde

Sund og let grøntsagsgryde med aubergine. God på en efterårsdag med vegetarisk venner.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Auberginegryde

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 25 min Tid i alt 25 min. Portioner: 3 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kinaradisen skrælles og skæres i tern.

  2. Auberginen skæres ligeledes i tern.

  3. Løget skæres i grove tern og svitses i olie sammen med hvidløgene.

  4. Herefter kommes kinaradise og aubergine i gryden sammen med de soltørrede tomater, som er skåret i strimler.

  5. Retten svitses i ca. 5 minutter, hvorefter vandet tilsættes og retten simrer i ca. 10 minutter. Grøntsagerne skal være lidt sprøde - de må ikke koge ud.

  6. Smages til med salt.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?