Udskriftsindstillinger:

Auberginegryde

Retter ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 25 min Tid i alt: 25 min.
Portioner 3
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 1 salatløg
  • 200 gram aubergine
  • 25 gram soltørrede tomater i olie
  • 250 gram kinaradise
  • 1,5 Deciliter vand
  • salt og peber (efter smag)
  • olie (til stegning)
  • 2 fed hvidløg
  • 2 håndfulde persille (bredbladet)
Sådan gør du
  1. Kinaradisen skrælles og skæres i tern.

  2. Auberginen skæres ligeledes i tern.

  3. Løget skæres i grove tern og svitses i olie sammen med hvidløgene.

  4. Herefter kommes kinaradise og aubergine i gryden sammen med de soltørrede tomater, som er skåret i strimler.

  5. Retten svitses i ca. 5 minutter, hvorefter vandet tilsættes og retten simrer i ca. 10 minutter. Grøntsagerne skal være lidt sprøde - de må ikke koge ud.

  6. Smages til med salt.