Augustkage med banan og ingefær
Eksotisk kage med banan, kokosmælk og ingefær. Kagen er nem at bage til og smager fantastisk.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Augustkage med banan og ingefær
Ingredienser
Sådan gør du
-
Margarinen smeltes og afkøles let.
-
Bananen moses og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser.
-
Kagen kommes i smurt springform og bages ved 200° i 20 minutter.
Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække. -
Afkøles
Overtræk evt. den afkølede kage med chokolade.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?