Udskriftsindstillinger:

Augustkage med banan og ingefær

Retter , ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 10 min Tilberedningstid: 20 min Hviletid: 15 min Tid i alt: 45 min.
Portioner 8
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 1 banan
  • 70 gram havregryn
  • 200 gram sukker
  • 100 gram jyttemel
  • 50 gram mælkefri margarine
  • 50 gram mandelmel
  • 0,5 Deciliter sirup
  • 3 Deciliter kokosmælk
  • 0,5 teskeer bagepulver
  • 1,5 teskeer friskrevet ingefær
Sådan gør du
  1. Margarinen smeltes og afkøles let.

  2. Bananen moses og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser.

  3. Kagen kommes i smurt springform og bages ved 200° i 20 minutter.

    Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.
  4. Afkøles

    Overtræk evt. den afkølede kage med chokolade.