Forberedelsestid: 10 minTilberedningstid: 20 minHviletid: 15 minTid i alt: 45 min.
Portioner8
Bedste sæsonVelegnet hele året
Ingredienser
1 banan
70 gram havregryn
200 gram sukker
100 gram jyttemel
50 gram mælkefri margarine
50 gram mandelmel
0,5 Deciliter sirup
3 Deciliter kokosmælk
0,5 teskeer bagepulver
1,5 teskeer friskrevet ingefær
Sådan gør du
Margarinen smeltes og afkøles let.
Bananen moses og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser.
Kagen kommes i smurt springform og bages ved 200° i 20 minutter.
Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.