Baconfrikadeller med hvidløg

Lækre frikadeller med bacon og hvidløg. Dejlig hverdagsret, der får dit køkken til at dufte skønt. Smager også herligt som en kold snack til madpakken.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Baconfrikadeller med hvidløg

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 45 min Tilberedningstid 15 min Tid i alt 1 time Portioner: 3 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Bacon og flæskekød blandes.

  2. Løget rives og tilsættes.

  3. Melet og de øvrige ingredienser tilsættes. Det hele røres godt sammen.

  4. Farsen stilles køligt i ½-1 times tid. Farsen steges som almindelige frikadeller.

  5. Server eventuelt med gulerodspuré og bagte kartofler.

    Bacon kan udskiftes med hamburgerryg eller kogt skinke. Farsen kan bages som en "landpostej" ved at der tilsættes lidt hakket kyllingelever og champignon. Bages i vandbad ved 180° i ca. ½ time.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?