Udskriftsindstillinger:

Bagt torsk med tomater og lime

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 10 min Tilberedningstid: 20 min Tid i alt: 30 min.
Portioner 2
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 1 peberfrugt (rød, gul eller grøn)
  • 1 rødløg
  • 10 cherrytomater
  • 1 limefrugt
  • 400 gram torskefillet
  • 20 gram soltørrede tomater (i olie)
  • Salt og peber (efter smag)
Sådan gør du
  1. Torskefileterne anrettes i en ring på midten af et ildfast fad.

  2. Herover kommes saften af ½ lime, salt og peber.

  3. Cherrytomaterne lægges i en ring uden om fisken.

  4. Løg og peber skæres i små fine ringe og lægges henover fisken, og til sidst kommes hakkede soltørrede tomater i.

  5. Fadet dækkes med folie og sættes i ovnen på 180 grader i 20 minutter.

    Server for eksempel med kogt pasta, vendt i grøn pesto, hvis det tåles.