Blinis – små pandekager af boghvedemel

Blinis er yndet tilbehør til diverse brunches. Der kan serveres forskelligt til: Nogle foretrækker røget laks, andre kaviar eller stenbiderrogn med cremefraiche og rødløg. Valget er dit eget. Skab dine egne traditioner.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Blinis – små pandekager af boghvedemel

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 3 time Tilberedningstid 20 min Tid i alt 3 timer 20 min. Portioner: 15 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Dejen laves ved først at udrøre gæren i håndvarm mælk.

  2. De øvrige ingredienser minus æggehvider tilsættes.

  3. Lad dejen hæve i ca. 3 timer.

  4. Pisk æggehviderne stive og tilsæt dem forsigtigt i dejen.

  5. Dejen er nu parat til at blive bagt til små blinis-pandekager

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?