Udskriftsindstillinger:

Blommemuffins

Retter , ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 35 min Tid i alt: 35 min.
Portioner 15
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 3 æg
  • 500 gram blommer
  • 150 gram sukker
  • 300 gram jyttemel
  • 150 gram mælkefri margarine
  • 100 gram hasselnødder
  • 0,5 Deciliter rismælk
  • 3 teskeer bagepulver
  • 1 teskeer salt
  • 1 teskeer kanel
Sådan gør du
  1. Pisk margarine, sukker, lidt salt og æg til en luftig dej.

  2. Bland mel og bagepulver i, tilsæt kanel, nødder og rismælk.

  3. Rens blommerne og skær dem i kvarte.

  4. Stik ca. 5 blommestykker i hver muffin.

  5. Bages ved 180 grader i ca. 20 min.

  6. Herefter glaseres de eller overtrækkes med chokolade