Bønnesalat med kapers og basilikum
Sund og farverig salat, der passer godt ind på de fleste middagsborde. Nem at lave og rig på protein.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Bønnesalat med kapers og basilikum
Ingredienser
Sådan gør du
-
Kog kidneybønnerne efter anvisning på pakken eller brug bønner fra dåse.
-
De grønne bønner koges ligeledes, til de er møre, men ikke udkogte.
-
Begge sorter bønner stilles til afdrypning og afkøling.
-
Hvidløget presses og blandes til en dressing sammen med olivenolie og hvidvinseddike.
-
Herefter blandes det hele.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?