Bønnesalat med kapers og basilikum

Sund og farverig salat, der passer godt ind på de fleste middagsborde. Nem at lave og rig på protein.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Bønnesalat med kapers og basilikum

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 20 min Tid i alt 40 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kog kidneybønnerne efter anvisning på pakken eller brug bønner fra dåse.

  2. De grønne bønner koges ligeledes, til de er møre, men ikke udkogte.

  3. Begge sorter bønner stilles til afdrypning og afkøling.

  4. Hvidløget presses og blandes til en dressing sammen med olivenolie og hvidvinseddike.

  5. Herefter blandes det hele.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?