Udskriftsindstillinger:

Bønnesalat med kapers og basilikum

Retter ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 20 min Tilberedningstid: 20 min Tid i alt: 40 min.
Portioner 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 1 rødløg
  • 200 gram grønne bønner
  • 200 gram kidneybønner (tørrende eller fra dåse)
  • 6,5 spiseskeer olivenolie
  • 2 spiseskeer hvidvinseddike
  • 2 spiseskeer kapers
  • Salt og peber (efter smag)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfulde frisk persille
  • 1 håndfulde frisk basilikum
Sådan gør du
  1. Kog kidneybønnerne efter anvisning på pakken eller brug bønner fra dåse.

  2. De grønne bønner koges ligeledes, til de er møre, men ikke udkogte.

  3. Begge sorter bønner stilles til afdrypning og afkøling.

  4. Hvidløget presses og blandes til en dressing sammen med olivenolie og hvidvinseddike.

  5. Herefter blandes det hele.