Bønnesuppe

Sund, aromatisk og mættende suppe med tomat og brune bønner. En dejlig ret til de lange vinteraftener.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Bønnesuppe

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 50 min Tid i alt 50 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Husk at sætte tørrede bønner i blød i 10-12 timer inden du tilbereder dem. Kog dem i nyt friskt vand i 45-60 minutter til de er møre.Bruger du kogte bønner fra dåse, så husk at skylle dem godt før brug
  2. Skær løget i små stykker.

  3. Varm olien og brun løgene af.

  4. Tilsæt hvidløg og paprika.

  5. Tilsæt bouillon, laurbærblad og bønner og lad det småkoge i 10 minutter.

  6. Skær tomaterne i små stykker og tilsæt dem.

  7. Småkoger igen i 10 min.

  8. Tilsæt creme fraiche og smag til med valgfrie krydderier.

    I stedet for creme fraiche kan man anvende soja creme fraiche, som kan købes i blandt andet helsekostforretninger. Creme fraiche skiller ikke, hvis den varmes forsigtigt op, før den tilsættes i den varme gryde

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?