Boller i karry

Har du nogensinde hørt om nogen, der ikke kan lide boller i karry? Nej, det har vi heller ikke. Vores udgave er uden både hvede, mælk og æg, så de fleste kan være med.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Boller i karry

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 50 min Tid i alt 1 time 10 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Vinter

Ingredienser

Kødboller

Karrysauce

Sådan gør du

Kødboller

  1. Rør alle ingredienserne til kødbollerne sammen.

  2. Sæt evt. farsen på køl en times tid.

  3. Sæt en gryde over med 1 liter vand samt ½ tsk. salt, og bring vandet i kog.

  4. Med en meget lille teske formes små boller i hånden. Bollerne vokser sig dobbelt så store under kogning.

  5. Kog bollerne i vandet i 8 minutter.

  6. Tag bollerne op med en hulske, og lad dem dryppe af i en sigte.

Karrysauce

  1. Smelt kokosolien i en gryde, og svits karry og gurkemeje heri.

  2. Tilsæt løg og revet æble, og rør det rundt på lav varme, til løgene er gennemsigtige/klare.

  3. Tilsæt majsstivelsen og rør straks herefter bouillonen i.

  4. Kog sovsen igennem i 5 - 10 minutter under omrøring, til den begynder at tykne.

  5. Tilsæt væske.

  6. Smag til med salt, peber og citronsaft.

  7. Kom bollerne i sovsen, og lad dem blive varmet igennem.

    Serveres med kogte ris.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?