Bulgursalat med oliven, chorizo og syltede hvidløg

Lækker salat der sender dine smagsløg mod Middelhavet. Dejlig gæstesalat, der bliver til gode rester dagen efter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Bulgursalat med oliven, chorizo og syltede hvidløg

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 20 min Tid i alt 40 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kog bulguren efter anvisningen.

  2. Hæld den i en sigte og afkøl den inden den skal bruges.

  3. Skær alle grønsagerne i tern og skær pølsen i tynde skiver. 

    Pølsen kan tilsættes som den er eller den kan ristes let på en pande.
  4. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, mynten hakkes meget fint.

  5. Vend dressingen i bulguren, som igen blandes med de øvrige ingredienser.

    Men kan eventuelt tilsætte lidt rosiner og nødder.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?