Carpaccio med rucola og parmasan

Indbydende, eksklusiv og lækker. Carpaccio er den perfekte ret til dig, der gerne vil forkæle dine gæster, men ikke har tid til at stå i køkkenet hele dagen.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Carpaccio med rucola og parmasan

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 20 min Tid i alt 20 min. Portioner: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Anret rucolasalaten på tallerkener.

  2. Placer pænt oksefiletten ovenpå rucolaen.

  3. Riv brede flager af parmasanost ud over kødet.

  4. Bland olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen og hæld dressingen over anretningen.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?