Chili sin carne – nem og god hverdagsmad

Lækker og nem opskrift, som sender tankerne på tur til sydamerikanske småbyer. God mad til mange.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Chili sin carne – nem og god hverdagsmad

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 38 min Tid i alt 38 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Varm kokosolien i en gryde.

  2. Hæld hvidløg, løg og porre i gryden.

  3. Blancher disse i 2-3 minutter.

  4. Hæld resten af grønsagerne i gryden.

  5. Tilsæt tomat, vand, vin, krydderier, 2 dl bouillon og bønner.

  6. Rør grundigt rundt, og lad retten simre under låg i ca. 45 minutter. Der kan være behov for ekstra bouillon undervejs.

  7. Smag retten til med salt og peber, og server med guacamole.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?