Chokoladefondue med kokosolie

Sød og fed chokoladefondue. Dejligt indslag på en festlig aften eller en romantisk date. Serveres med frisk frugt.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Chokoladefondue med kokosolie

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 5 min Tilberedningstid 10 min Tid i alt 15 min. Portioner: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Hak chokoladen og smelt den i vandbad ved middel varme.

  2. Rør kokosolie og fløde i den varme chokolade, og rør til chokoladesaucen er ensartet og glat.

    Server den færdige fondue med frugter skåret i mundrette bidder (pære, banan, jordbær, ananas, vandmelon, vindruer, æble), hjemmelavede vafler eller små pandekager.
  3. Pisk det hele sammen, og lad dejen hvile i 5 minutter.

  4. Fordel dejen i et vaffeljern og bag dem, til de er lækre og sprøde.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?