Citronfromage
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Citronfromage
Ingredienser
Sådan gør du
-
Læg husblasbladene i koldt vand i 5-10 minutter. Når de er bløde, smeltes de i det vand, der hænger ved i en kasserolle på lav varme. Tag af varmen.
-
Tilsæt halvdelen af citronsaften. Lad husblassen svale.
-
Pisk æggehviderne helt stive (udelad for æggefri version). Pisk herefter kokoscremen helt stiv.
-
Pisk æggeblommerne med sukker. Rør herefter resten af citronsaften og citronskal i.
-
Hæld 4-5 spiseskefulde af æggeblommecremen i husblassen. Rør det rundt og hæld husblassen tilbage i æggeblommecremen. Rør det sammen, og vend herefter æggehvider (udelad for æggefri version) og kokoscreme i.
-
I en skål fordeles 6-8 makroner, der knækkes i halve eller kvarte stykker. Hæld fromagecremen over makronerne. Jævn toppen ud, læg film over skålen og sæt skålen på køl.
-
Når fromagen er gennemkold, pyntes den med fx 'fløde'skum, citronskal eller andet.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?