Udskriftsindstillinger:

Citronsmåkager med birkes

Retter , ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 20 min Tid i alt: 20 min.
Portioner 16
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • Skallen fra én citron
  • 200 gram jyttemel
  • 120 gram mælkefri margarine
  • 50 gram rørsukker
  • 50 gram flormelis
  • 1 teskeer salt
  • 2 teskeer blå birkes
Sådan gør du
  1. Bland Jyttemel, flormelis, rørsukker, en anelse salt, birkes samt citronskal med hinanden.

  2. Tilsæt margarine og saml evt. med en anelse vand.

  3. Form dejen til en rulle og stil den koldt et par timer.

  4. Skær rullen ud i skiver på ca. 5 mm. Læg dem med lidt afstand.

  5. Bag dem ved 200 grader i 5-8 min.

  6. Småkagerne opbevares i en lufttæt beholder.

    Dejen kan opbevares flere dage i køleskabet