Dadelkage med et hint af ingefær

Krydret dadelkage med kanel og ingefær. Super nem at lave og holder sig lækker og svampet i flere dage.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 35 min Tid i alt 55 min. Portioner: 8 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Pisk æg og farin godt sammen.

  2. Smelt fedtstof og sirup sammen og lad det afkøle let. Rør det i æggeblandingen.

  3. Tilsæt krydderier og de hakkede dadler, der er vendt i mel. 

  4. Tilsæt de øvrige ingredienser. 

    Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.
  5. Bag kagen i smurt springform og ved 175° i ca. 35 minutter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?