“Det gode, grove brød”

Lækkert og groft flerkornsbrød, der bare venter på at blive spist.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

“Det gode, grove brød”

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 30 min Hviletid 90 min Tid i alt 2 timer 20 min. Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Gæren opløses i fingervarmt vand.

  2. Solsikkekerner, salt og olie tilsættes.

  3. Melsorterne blandes og tilsættes lidt efter lidt.

  4. Dejen æltes godt igennem til den er lind.

  5. Sættes tildækket til hævning til dobbelt størrelse ca. 1 time.

  6. Dejen æltes godt igennem igen. Formes til brød. Efterhæver ca. 30 min.

  7. Bages ved 220° i ca. 30 min

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?