Udskriftsindstillinger:

Edamame-hummus – skøn, grøn og lækker

Retter ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 12 min Tid i alt: 12 min.
Portioner 4
Bedste sæson Vinter
Ingredienser
  • 3 Deciliter edamamebønner (frosne, uden bælg)
  • 1 spiseskeer olivenolie
  • 1 spiseskeer tahin
  • 1 fed hvidløg
  • 2 teskeer spidskommen
  • 1 spiseskeer citronsaft
  • 1 Deciliter mælkefri cremefraiche eller yoghurt (fx lavet på havre eller soya)
  • 1 teskeer salt
Sådan gør du
  1. Kog bønnerne i cirka 2 minutter. 

  2. Hæld vandet fra.

  3. Blend bønnerne med den mælkefri creme fraiche, tahin, olivenolie, hvidløg, spidskommen og citronsaft. 

  4. Smag til med salt og citron.

    Kan bruges som tilbehør til salat, på brød eller som dip til chips eller grøntsagsstænger.