Farserede auberginer

Velsmagende alt-i-en-ret der tager sig smukt ud på middagsbordet.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 35 min Tilberedningstid 20 min Tid i alt 55 min. Portioner: 3 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Risene koges efter anvisning på pakken.

  2. Auberginerne flækkes på langs, anbringes i en smurt bradepande og stilles 6 min. i en 180 grader varm ovn. 

  3. Tag auberginerne ud af ovnen og skrab forsigtigt frugtkødet ud uden at ødelægge auberginernes form.

  4. Auberginekødet hakkes fint med krydderier og får derefter lov til at stå nogle min. og samle sig.

  5. Svits det hakkede kød.

  6. Tag kødet af panden og bland det med de kogte ris, æg og den revne parmasanost samt halvdelen af tomatsovsen til det har konsistens som en fars.

  7. Bland aubergineindmaden med kød-ris-farsen.

  8. Læg blandingen ned i de udhulede auberginer.

  9. Hæld den resterende tomatsovs i et ovnfast fad. Placer auberginerne ovenpå og drys med resten af parmesanen.

  10. Bag midt i en 200 grader varm ovn i 20 minutter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?