Flade olivenbrød

Indbydende olivenbrød til din tapas. De sorte oliven giver et lækkert saltet twist.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 25 min Hviletid 90 min Tid i alt 2 timer 15 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Bland vand og salt, og opløs gæren heri.

  2. Rør olien og de hakkede oliven i.

  3. Ælt melet i lidt af gangen til dejen er blank og smidig.

  4. Stil dejen til hævning ca 1 time.

  5. Ælt dejen igennem igen og del den i 4 portioner som formes til flade brød - gerne med en kagerulle. Lad dem efterhæve ½ time.

  6. Snit 3 ridser i hver og pensl med olie.

  7. Bages ved 220° i 15 - 20 minutter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?