Frikadeller
Frikadeller for alle. Klassisk frikadelleopskrift til de kolde efterårsaftener. Perfekt til madpakken.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Frikadeller
Ingredienser
Sådan gør du
-
Kødet røres lidt sejt sammen med saltet.
-
Herefter tilsættes mel, salt, peber, det fintrevne løg, og væde - gerne bouillon.
-
Alt røres til en lind dej, som står og trækker cirka ½ time inden den anvendes.
-
Frikadellerne steges 5-7 minutter i mælkefri margarine.
Farsen kan også anvendes til små farsbrød, som enten pyntes med små pølsestykker som isættes som pigge på et pindsvin, eller læg baconskiverhenover farsbrødene inden de steges i oven cirka 10 minutter.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?