Frikadeller

Frikadeller for alle. Klassisk frikadelleopskrift til de kolde efterårsaftener. Perfekt til madpakken.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 15 min Tilberedningstid 10 min Hviletid 30 min Tid i alt 55 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kødet røres lidt sejt sammen med saltet.

  2. Herefter tilsættes mel, salt, peber, det fintrevne løg, og væde - gerne bouillon.

  3. Alt røres til en lind dej, som står og trækker cirka ½ time inden den anvendes.

  4. Frikadellerne steges 5-7 minutter i mælkefri margarine.

    Farsen kan også anvendes til små farsbrød, som enten pyntes med små pølsestykker som isættes som pigge på et pindsvin, eller læg baconskiverhenover farsbrødene inden de steges i oven cirka 10 minutter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?