Friterede bananer med kokos, lime og karamelsauce
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?

Friterede bananer med kokos, lime og karamelsauce
Ingredienser
Friterede bananer
Karamelsauce med citrongræs
Sådan gør du
Friterede bananer
-
Rør hvedemel, bagepulver og vand sammen i en skål.
-
Kom kokosmel i en skål, og 40 gram hvedemel i en anden skål.
-
Skræl bananerne, og skær dem på langs, så de er cirka 4-5 centimeter lange.
-
Vend først bananerne i hvedemel, så i dejen og til sidst i kokosmelet, så det hænger fast.
-
Imens du panerer bananerne, varmer du olien op til 180 grader i en tykbundet gryde.
-
Gryden skal gerne have en vis størrelse, så der er plads til at olien stiger lidt, når du tilføjer bananerne.
-
Når bananerne er gyldne, tager du dem op og lægger dem på fedtsugende papir.
-
Riv skallen fra 1 lime ud over bananerne.
Karamelsauce med citrongræs
-
Varm en gryde op. Find en passende størrelse, så sukkeret dækker hele bunden.
-
Når sukkeret er godt karamelliseret, tilføjes groft snittet citrongræs. Citrongræssen skal være i den varme lage i et minuts tid. Karamellen skal ikke brænde.
-
Kom smør i gryden og rør godt rundt, så alle klumper forsvinder.
-
Lun fløden stille og rolig i en gryde. Når den er varm, så tilføjes fløden lidt ad gangen til karamellen, indtil du mener at konsistensen er passende.
-
Smag til med salt og server brandvarm til bananerne.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?