Gammeldags råkost

Nemt og klassisk tilbehør til aftensmaden.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Gammeldags råkost

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 10 min Tid i alt 10 min. Portioner: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Skær æblerne i tern, eller riv dem groft.

  2. Riv gulerødderne groft eller fint - alt efter hvad du foretrækker - og blad med gulerod.

  3. Skær halvdelen af appelsinerne i tern, og tilføj til råkosten. 

  4. Pres saften fra den anden appelsin over råkosten. 

  5. Rør det hele sammen, og drys med solsikkekerner/græskarkerner og rosiner.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?