Glutenfri vaniljekranse
Skøn småkage, der egner sig godt til julehygge. Dyp den i kaffen eller nyd den, som den er. Men skynd dig, inden de er blevet spist.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Glutenfri vaniljekranse
Ingredienser
Sådan gør du
-
Mel, bagepulver, vanille og flormelis sigtes sammen.
-
Mandler hakkes fint og æltes sammen med melet.
-
Dejen skal hvile koldt, gerne til næste dag.
-
Dejen formes og køres gennem kødmaskinen til aflange strimler.
Der kan også bruges en sprøjtepose. Det er meget nemt pga. konsistensen af den mælkefri margarine. -
Strimlerne skæres i mindre stykker og formes til kranse, som sættes på smurte plader ellerplader med bagepapir.
-
Bages ved 185 grader i midten af ovnen i ca. 8 min.
-
Afkøl lidt og flyt kagerne over på en bagerist, hvor de afkøler helt.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?