Udskriftsindstillinger:

Glutenfri vaniljekranse

Retter , ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 24 time Tilberedningstid: 20 min Tid i alt: 24 timer 20 min.
Portioner 24
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 0,5 vaniljestang
  • 125 gram mælkefri margarine
  • 125 gram mel (som tåles)
  • 65 gram flormelis
  • 50 gram smuttede mandler
  • 0,25 teskeer bagepulver
Sådan gør du
  1. Mel, bagepulver, vanille og flormelis sigtes sammen.

  2. Mandler hakkes fint og æltes sammen med melet.

  3. Dejen skal hvile koldt, gerne til næste dag.

  4. Dejen formes og køres gennem kødmaskinen til aflange strimler. 

    Der kan også bruges en sprøjtepose. Det er meget nemt pga. konsistensen af den mælkefri margarine.
  5. Strimlerne skæres i mindre stykker og formes til kranse, som sættes på smurte plader ellerplader med bagepapir.

  6. Bages ved 185 grader i midten af ovnen i ca. 8 min.

  7. Afkøl lidt og flyt kagerne over på en bagerist, hvor de afkøler helt.